NIEDZIELNY BRUNCH


 

BRUNCH 2.02.2020

60 zł./os. dorosła, 30 zł. dzieci do lat 10-ciu

W godzinach 13.00 – 17.00

Zupy:

Niedzielny rosół z kury i wołowiny z domowym jajecznym makaronem

Krem z kukurydzy i pieczonej papryki

Dania ciepłe:

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym

Pierś z kurczaka kukurydzianego w sosie estragonowym

Gołąbki w sosie pomidorowym

Ryba smażona w sosie śliwkowym

Naleśniki z serem z sosem waniliowym

Ryż/Kasza

Placki ziemniaczane

Ziemniaki z koperkiem

Marchewka glazurowana w miodzie i pomarańczach

Czerwona kapusta zasmażana

Kalafior na parze z bułką tartą

Warzywa w tempurze

Bufet zimny:

Tarta francuska z warzywami

Sałatka ze świeżych warzyw z sosem vinaigrette

Sałatka ze szpinakiem i jarmużem

Słodkie:

Jabłecznik

Napoje:

Kompot jabłkowy z cynamonem i goździkami

+ dodatkowy pakiet z napojami bez limitu ( woda, soki, kawa oraz herbata )

20 zł./os. dorosła, 10 zł./dziecko do lat 10-ciu