W weekend szef kuchni poleca


 

0001

W WEEKEND 05-06 SIERPNIA 2017

SZEF KUCHNI POLECA:

 

 

Przystawka:

 

ŻABIE UDKA W SEZAMIE Z SALSĄ – 24 ZŁ

ŻABIE UDKA W SEZAMIE/SALSA Z POMIDORA, OGÓRKA I PAPRYKI

 

Zupa:

 

CHŁODNIK Z ARBUZA Z SEREM FETA – 12 ZŁ

CHŁODNIK/ARBUZ/ORYGINALNA GRECKA FETA

            

 

 

Danie główne:

 

RISSOTTO Z KURKAMI, PARMEZAN, PŁATKI POLĘDWICY WOŁOWEJ –  46 ZŁ

RYŻ/ KURKI/PARMEZAN/ŚMIETANA/POLĘDWICA WOŁOWA

 

Lub

 

HALIBUT W PAPILOCIE, ŚWIEŻE WARZYWA, FRYTKI Z BATATÓW –  46 ZŁ

FILET Z HALIBUTA W ZIOŁACH/WARZYWA CONCASSE/FRYTKI

 

Do halibuta proponujemy hiszpańskie wino K-Naia z naszej Karty Win

 

Deser:

 

BEZA LODOWA Z MALINAMI – 14 ZŁ

BEZA, MALINY, BITA ŚMIETANA

 

 

 

LUNCH/KUCHNIE ŚWIATA/KONCERTY/OGRÓD/IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE